Maklumat Syarikat

Docto Aircond Sdn Bhd

DOCTO AIRCOND ditubuhkan pada alaf ini untuk menyediakan satu penyelesaian yang kreatif dan perkhidmatan yang inovatif dalam bidang penyaman udara & kerja-kerja elektrik.

Syarikat ini disokong oleh pasukan kakitangan yang bermotivasi tinggi dan dilengkapi dengan kecekapan teknikal. Pasukan kami menawarkan spektrum penuh perkhidmatan kejuruteraan profesional dari reka bentuk terperinci, pemasangan, penyeliaan, pengujian & pentauliahan serta operasi dan penyelenggaraan.

Kakitangan kami terdiri daripada pengurus, jurutera, kakitangan yang berpengalaman bersekutu dan syarikat-syarikat dari pelbagai disiplin yang membolehkan kami untuk menyediakan kepada pelanggan kami, kepakaran dan sumber yang diperlukan dari permulaan projek untuk disiapkan dengan memuaskan itu.

Falsafah kami adalah kepuasan pelanggan, keselamatan; kualiti dan nilai ditambah dalam setiap bidang kerja yang kita diamanahkan dengan. Kami akan, dengan terbaik kami menyampaikan hasil akhir yang sangat baik yang akan kos yang berkesan, cekap dan dengan standard keselamatan yang tinggi dengan menggunakan keadaan metodologi seni aplikasi kejuruteraan.

Kami percaya dalam sistem penambahbaikan yang berterusan melalui pengetahuan dan pengalaman untuk berkesan menggunakan semua sumber yang ada dan untuk menyampaikan perkhidmatan yang memenuhi tanda bertaraf dunia.