Maklumat Syarikat

Docto Aircond Sdn Bhd

DOCTO AIRCOND ditubuhkan pada alaf ini untuk menyediakan satu penyelesaian yang kreatif dan perkhidmatan yang inovatif dalam bidang penyaman udara & kerja-kerja elektrik.

Syarikat ini disokong oleh pasukan kakitangan yang bermotivasi tinggi dan dilengkapi dengan kecekapan teknikal. Pasukan kami menawarkan spektrum penuh perkhidmatan kejuruteraan profesional dari reka bentuk terperinci, pemasangan, penyeliaan, pengujian & pentauliahan serta operasi dan penyelenggaraan.

Kakitangan kami terdiri daripada pengurus, jurutera, kakitangan yang berpengalaman bersekutu dan syarikat-syarikat dari pelbagai disiplin yang membolehkan kami untuk menyediakan kepada pelanggan kami, kepakaran dan sumber yang diperlukan dari permulaan projek untuk disiapkan dengan memuaskan itu.

Falsafah kami adalah kepuasan pelanggan, keselamatan; kualiti dan nilai ditambah dalam setiap bidang kerja yang kita diamanahkan dengan. Kami akan, dengan terbaik kami menyampaikan hasil akhir yang sangat baik yang akan kos yang berkesan, cekap dan dengan standard keselamatan yang tinggi dengan menggunakan keadaan metodologi seni aplikasi kejuruteraan

Kami percaya dalam sistem penambahbaikan yang berterusan melalui pengetahuan dan pengalaman untuk berkesan menggunakan semua sumber yang ada dan untuk menyampaikan perkhidmatan yang memenuhi tanda bertaraf dunia.

Misi Kami

Tanggungjawab

Kami menjalankan tugas penuh tanggungjawab serta mengejar kualiti pada setiap tugas.

Keselamatan

Kami menjaga keselamatan pelanggan dan juga pekerja kami. Keselamatan akan diutamakan dalam setiap perkara.

Kepuasan Pelanggan

Kami berhasrat untuk tidak hanya memberikan sekadar jaminan namun lebih dari andaian pengalaman yang akan dirasai oleh pelanggan.

Hubungan

Kami memahami bahawa kejayaan datang dengan struktur kenalan. Sedaya upaya kami akan memberikan pelanggan kami perkhidmatan yang memuskan kedua belah pihak.

Keikhlasan & Kejujuran

Kami percaya bahawa kejayaan dapat dicapai dengan keikhlasan berurusan dengan setiap orang yang kita hadapi, terdiri daripada pengguna dan pihak berkuasa negeri / tempatan.

Pengguna & Kerja Sosial

Kami menjalankan organisasi dengan cara yangbukan sahaja untuk kepentingan pelanggan, tetapi juga kejiranan sekitarnya.

Tanya Sekarang Untuk Sebut Harga PERCUMA

Apa kata mereka mengenai Docto Aircond?

5/5

Good service. Very fast and knowledgeable. Other vendors cannot fix my aircond issue but Docto Aircond was able to. Highly recommended.

5/5

Booking untuk service 3 unit aircond dekat rumah. Technician yang datang memang tahu serba serbi, servis memuaskan & harga berpatutan, akan repeat servis lagi.

5/5

Friendly DOCTO AIRCOND technician, take relocate package from Kajang to Semenyih at reasonable price with the risk of the work done. 1 day before the appointment, people will call to inform before coming to Pondiorg's House. It best to use the DOCTO AIRCOND service, hopefully you can open a branch somewhere else.

-Imran Ong

-Kakbu

-Darwish Anarqi

20

Years of Experience

Why Choose Us?

Focus On Getting Our Jobs Done Quickly

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.

Address:

66 Broklyn Street, New York

Open Hours:

Mon-Sat: 9am - 6pm